Waarom een online fotogalerij gebruiken?Waarom een online fotogalerij gebruiken?

gallery

Virtuele tentoonstellingen en virtuele kunstmusea zijn zeker niet zomaar een vorm van webgalerij die alleen maar kunst op een site weergeeft. In plaats daarvan is het een spannend, mooi virtueel museum van vele soorten, waar bezoekers echt kunnen genieten van de volledige betekenis van een bakstenen galerie, en zelfs beroemde schilderijen, en een hele plek om rond te hangen en te socialiseren. Natuurlijk, virtuele tentoonstellingen hebben de neiging om een stuk kleiner zijn dan hun traditionele tegenhangers, maar ze kunnen nog steeds een adembenemende manier om de schoonheid van kunst te ervaren. Deze tentoonstellingen zijn meestal kleiner dan de gebruikelijke "gewone" tentoonstellingen die u vindt op kunstbeurzen, maar ze nog steeds verpakken een wallop. De kwaliteit van deze exposities hangt sterk af van hoe de galeriehouders die de virtuele galerie samenstellen ze willen presenteren.

Een van de belangrijkste dingen om op te letten bij het zoeken naar een galerie is het ontwerp. Veel van de gratis fotogalerijen op het web zijn lelijk en amateuristisch. Het is belangrijk om een galerij te vinden met een opvallend ontwerp. Een gemiddelde galerij heeft een saai, standaard ontwerp en ze worden meestal niet vaak bijgewerkt. Een professionele galerij weet waar ze naar op zoek zijn en ze bouwen de inhoud op rond de afbeeldingen die ze hebben, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je steeds dezelfde oude afbeeldingen te zien krijgt. Een goede galerij heeft een plugin waarmee u kunt bladeren en zoeken naar het soort afbeeldingen dat u wilt, wat u veel tijd bespaart.

Een goede fotogalerij biedt u de mogelijkheid om zowel inhoud toe te voegen als te bewerken, en uw eigen commentaar en beoordelingen over een bepaalde afbeelding of kunstwerk toe te voegen. Sommige van de betere plugins voor de galerie laten u ook afmetingen en andere specificaties voor de afbeelding opgeven, als u details over het object wilt opnemen wanneer u het op uw webpagina weergeeft. Een leuke functie die mij bevalt is de mogelijkheid om te bladeren door de verschillende soorten embedding formaten die beschikbaar zijn, en om te specificeren welke aanvaardbaar zijn voor gebruik met een bepaalde galerij.