Hoe wijzig je de galerij van je iPhoneHoe wijzig je de galerij van je iPhone

galerij

Als je je iPhone een ander uiterlijk wilt geven, kun je voor een nieuwe galerij gaan. Een galerij is gewoon een manier om je favoriete fotos op te slaan en ze aan je vrienden te laten zien, of om ze gewoon aan iedereen op je telefoon te laten zien. U zult merken dat er veel verschillende galerij themas beschikbaar zijn, dus als u op zoek bent om het uiterlijk van uw telefoon te veranderen, zult u merken dat er veel galerij themas beschikbaar zijn. Als u uw galerij echter vanaf uw computer wilt benaderen, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen.

Als u de galerij-app wilt gebruiken, die vrij eenvoudig te gebruiken is, kunt u gewoon naar de instellingen van uw computer gaan en een nieuwe "Galerij"-app maken. Dit is in principe net als een ouderwetse telefoongids waar u uw favoriete fotos kunt intypen en het zal beginnen ze aan u te tonen. Wanneer u uw galerij app opent, zult u merken dat het eruit ziet en werkt net als elke andere iPhone galerij app. Je ziet een lijst met je recent gebruikte fotos, en je kunt ook het uiterlijk veranderen door je stijl aan te passen.

Als je iets uniekers wilt, kun je je eigen galerij maken om je telefoon uniek te maken. Er zijn veel verschillende galerij-apps beschikbaar voor zowel iPhone als Android, dus als u het uiterlijk wilt veranderen, kunt u eenvoudig online gaan en de juiste galerij-app voor u vinden. Veel mensen vinden het niet leuk om elk jaar het uiterlijk van hun telefoon te moeten veranderen, omdat ze jaar na jaar uitgekeken raken op hetzelfde uiterlijk. Als je het zat bent om er elk jaar hetzelfde uit te zien, is het misschien tijd om er iets aan te doen en je galerij te veranderen.