Galerij-afdrukken - een investering in uitmuntendheidGalerij-afdrukken - een investering in uitmuntendheid

Een galerij-afdruk is al vele jaren een geliefde afdrukmethode van professionele fotografen en enthousiaste fotoliefhebbers, en is misschien wel de meest hoogwaardige manier om uw favoriete fotos te bewaren en weer te geven. Professionele fotografen en enthousiaste galeriehouders in het bijzonder maken graag gebruik van galerij-afdrukken als een vorm van back-up van hun fotos, zodat zij deze nog vele jaren kunnen blijven tonen. Elke foto is gebaat bij het productie- en layeringproces in meerdere fasen, waarbij de geselecteerde fotos achter duurzaam acrylglas op fotografisch canvas met aluminiumfolie worden geplaatst. Het afdrukken op canvas wordt rechtstreeks op hoogwaardig canvas gedrukt en vervolgens over het doek gespannen, waarbij gebruik wordt gemaakt van archiefinkten. Dit is niet de meest glamoureuze afdrukmethode, maar als het goed wordt gedaan, is het een uitstekende reproductie van uw favoriete afbeelding.

gallery

Het canvas wordt eerst afgedrukt, en vervolgens wordt de fotografische afdruk op het gewenste frame gespannen. Het is belangrijk dat de kwaliteit van uw afdrukken behouden blijft, en dat de afdruk wordt ingelijst op een archiefplaat met een UV-beschermende coating. Professionele fotografen gebruiken op canvas gemonteerde platen, die speciaal voor dit doel worden geproduceerd. Het is belangrijk dat de afdrukken worden beschermd tegen verbleking door blootstelling aan direct zonlicht. De UV-beschermende coating beschermt de afdruk tegen verbleken, zelfs bij herhaalde blootstelling aan zonlicht.

Gallery Prints zijn ook zeer populaire wanddisplays omdat ze heel eenvoudig aan de muur te bevestigen zijn. De prints zijn van zeer hoge kwaliteit en u zult versteld staan van hoe mooi de prints eruit zien. De meeste galerijprints zijn professioneel gemaakt en bevatten uw favoriete afbeelding alsook de naam van de kunstenaar en informatie over de kunstenaar. Er is geen handigere manier om uw favoriete fotos op te slaan en weer te geven!